Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.isalud.edu.ar/xmlui/handle/1/256
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLuchetti, Graciela-
dc.date.accessioned2018-03-16T20:04:17Z-
dc.date.available2018-03-16T20:04:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationLuchetti G. Consumo de brocolí en niños de 1 a 5 años con enfermedad celíaca para la prevención de anemias. Buenos Aires: Universidad ISALUD; 2010en_US
dc.identifier.otherTFN618.923 42 L954-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/1/256-
dc.language.isoesen_US
dc.publisherUniversidad ISALUDen_US
dc.subjectConsumo de alimentosen_US
dc.subjectAlimentación saludableen_US
dc.subjectEnfermedad celíacaen_US
dc.subjectAlimentación infantilen_US
dc.subjectAnemiaen_US
dc.titleConsumo de brocolí en niños de 1 a 5 años con enfermedad celíaca para la prevención de anemiasen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Licenciatura en Nutrición

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.