Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.isalud.edu.ar/xmlui/handle/1/217
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTerpin, María Andrea-
dc.date.accessioned2017-11-03T15:52:10Z-
dc.date.available2017-11-03T15:52:10Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationTerpin MA. Elaboración de alfajor con harina de quínoa bajo en grasas, 0% colesterol apto para celíacos: "Quifor". Buenos Aires: Universidad ISALUD; 2012en_US
dc.identifier.otherTFN641.563 7 T275-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/1/217-
dc.language.isoesen_US
dc.publisherUniversidad ISALUDen_US
dc.subjectAlfajoren_US
dc.subjectQuínoaen_US
dc.subjectEnfermedad celíacaen_US
dc.titleElaboración de alfajor con harina de quínoa bajo en grasas, 0% colesterol apto para celíacos: "Quifor"en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Licenciatura en Nutrición

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TFN641.563 7 T275.pdf867,52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.