Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.isalud.edu.ar/xmlui/handle/1/217| Title: | Elaboración de alfajor con harina de quínoa bajo en grasas, 0% colesterol apto para celíacos: "Quifor" |
| Authors: | Terpin, María Andrea |
| Keywords: | Alfajor Quínoa Enfermedad celíaca |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | Universidad ISALUD |
| Citation: | Terpin MA. Elaboración de alfajor con harina de quínoa bajo en grasas, 0% colesterol apto para celíacos: "Quifor". Buenos Aires: Universidad ISALUD; 2012 |
| URI: | http://localhost:8080/xmlui/handle/1/217 |
| Appears in Collections: | Licenciatura en Nutrición |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| TFN641.563 7 T275.pdf | 867,52 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
