Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Trabajos Finales de Grado y Posgrado
Trabajos Finales Integradores de Grado
Licenciatura en Nutrición
View Item
DSpace Home
Trabajos Finales de Grado y Posgrado
Trabajos Finales Integradores de Grado
Licenciatura en Nutrición
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Desarrollo de un alfajor apto para celíacos, con fécula de mandioca, semillas de amapola, relleno de dulce de mamón y sin ácidos grasos trans
View/
Open
TFN641.563 7 C163.pdf (621.2Kb)
Date
2014
Author
Cáneva, Paola Pamela
Metadata
Show full item record
URI
http://repositorio.isalud.edu.ar/xmlui/handle/1/412
Collections
Licenciatura en Nutrición
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register